Beginner tips voor klanten!

Beginners tips voor klanten!

Wil jij weten waar je aan moet denken bij het zetten van je eerste tattoo? Lees dit dan goed door, hierdoor zal je beter voorbereidt naar Tattooschuur toekomen en ben je er helemaal klaar voor.

Wie heeft ze tegenwoordig niet? Tatoeages zijn zelfs normaal geworden tegenover vroeger.
Toch is het echt belangrijk om goed na te denken over wat je wilt en niet te impulsief een beslissing te nemen.
Neem de tijd, je loopt er tenslotte de rest van je leven mee rond.

Ik wil jou daarom wat tips geven waar je aan moet denken bij het zetten van je eerste tattoo. 

  1. Je kan bij tattooschuur met al je vragen terecht met betrekking tot je tattoo. Doe dat dus ook! Laat weten wat je wilt en wat je eventueel tegenhoud. Ook met je ontwerp kan Tattooschuur je tot in de details helpen.
  2. Zorg voor goeie voorbeelden als die er zijn, zodat je zo goed mogelijk kan uitleggen wat je wensen zijn. Hoe beter de voorbeelden hoe makkelijker je geholpen kan worden. Zeker als het gaat om een realistische foto, zorg er dan voor dat hij zo scherp mogelijk is.
  3. Neem niet al je vrienden en familie mee, wij snappen dat je er iemand bij wilt hebben, zeker als het je eerste tattoo is maar hou je supporters beperkt tot 1 persoon of in goed overleg met de shop misschien een 2e. Je supporters zullen zich snel gaan vervelen als je een langere zit heb. Dit kan invloed hebben op de concentratie van de tatoeëerder. Als je iets niet wilt is dat het wel, het is tenslotte jou lichaam.
  4. Vergeet je spellingscheck niet! Als je iets niet wilt is dat je naam of tekst verkeerd gespeld staat op het voorbeeld. Vergeet niet dat jij als klant verantwoordelijk bent voor een goede spelling. Tattooschuur zal je er mee proberen te helpen maar ook wij kunnen geen Arabisch, Chinees of Frans.
  5. Het kan natuurlijk gevoelig zijn! Eet en slaap goed van te voren. Wil jij weten wat de gevoelige plekken zijn? Vraag het gewoon na in de tattooshops.   
  6. Zit zo stil mogelijk. Tuurlijk mag je praten, overleggen en het gezellig hebben, maar vergeet niet dat je getatoeëerd word. Elke beweging zie je terug in je werk. Zit dus zo stil mogelijk. Neem geen pijnstillers van hier verdun je alleen je bloed mee, waardoor de inkt minder goed pakt.
  7. Vergeet je nazorg niet, maar dit kan je uiteraard uitgebreid lezen in mijn andere blog. Lees deze goed door. Mocht je vragen hebben kan je dit altijd navragen bij de tatoeëerder.