Waarom de naam Tattooschuur?

Ik krijg vaak de vraag, waarom Tattooschuur? Of de reactie ‘’ik dacht dat ik bij een schuur terecht zou komen’’
Soms moet ik wel lachen om de reacties, maar hoe is de naam eigenlijk ontstaan?
Het is begonnen bij mijn ouders thuis. Ik vond het altijd al leuk om te tekenen en dat deed is dus best vaak. Ook deed ik aan airbrush in de weekenden samen met mijn vader.
In het begin wist ik nog helemaal niet wat ik nou wilde, maar uiteindelijk heb ik gekozen voor tatoeëren. Natuurlijk had ik geen flauw benul dat het voor mijn leeftijd van 20 jaar best een investering was om dit allemaal te starten.
Mijn ouders lieten voor mij een schuur bouwen in de tuin die voldeed aan de eisen van de GGD hierdoor had ik al een grote zorg minder. Gewoon een mooi plekje voor mezelf en voor mijn klanten. Toen moest er nog een naam komen! ‘TATTOOSCHUUR’ riep een goeie vriend van mij, we noemen het Tattooschuur. Een naam die je makkelijk onthoud en ik werk in een schuur dus waarom niet! De tattooshop werd in een keer goedgekeurd door de GGD en ik kon beginnen! Toen ik ben verhuisd naar Arnhem heb ik de naam van de shop nooit veranderd, hoewel sommige het een negatieve naam vinden of misschien denken ‘Ik kom toch niet in een vieze schuur terecht he?’. Nee, dat is dus niet zo. Je komt bij mij in een schone hygiënische plek terecht waar ik graag al mijn klanten zo goed mogelijk help.